Gratis analys av mobiltelefon

Gratis analys av mobiltelefon och surfplatta. Ahlberg data reparerar och återställer raderade bilder, sms och andra filer från mobil och surfplatta.
Dataräddning från mobiltelefon med gratis analys hos Ahlberg data i Nacka Strand.

Gratis analys av mobiltelefon och surfplatta

Dataräddning mobiltelefon och surfplatta med gratis analys hos Ahlberg data.

Ahlberg data har ett erbjudande som få andra företag kan matcha. Vi erbjuder alltid gratis analys av mobiltelefon och surfplatta när det gäller dataåterställning, recovery av bilder, sms och andra filer.

Du kan lämna in mobilen eller plattan till oss utan att behöva riskera att betala någonting (förutom frakten) om vi inte kan återställa de filer du vill ha. Skulle det inte passa din plånbok kan du också avbryta efter undersökningen. Detta gäller både företag och privatperson.

Vi lämnar alltid ett fast, garanterat pris på hela arbetet när vi väl har gjort undersökningen. Först när du har accepterat priset gör vi färdigt jobbet. Privatkunder betalar via säker kortbetalning online eller i vår lokal i samband med leverans av återställd data och de flesta företagskunder betalar via faktura med 30 dagars kredit.

Samma teknik i surfplattan och mobilen

Gratis undersökning data recovery mobiltelefon och surfplatta.
Vi kan använda exakt samma utrustning när vi jobbar med surfplattor som vi använder när vi räddar data från mobiltelefoner. Surfplattor och mobiler har i stort sett samma teknik inuti.

När det gäller IT-forensik mobiltelefon (forensisk undersökning av mobiltelefon) tar vi ut en avgift för analysen. Dock en betydligt lägre avgift än de flesta jämförbara företag. I de sällsynta fall där det inte går att få fram några bevis som är användbara tar vi inte ut någon avgift alls.

Du hittar Ahlberg data mobil på Cylindervägen 12 i Nacka Strand. Åker du buss tar du direktbuss nummer 443 från Slussen och går av vid hållplatsen Cylindervägen. Vi håller till i det röda oktagontornet som ligger bara 30 meter från busshållplatsen.